Afspraak maken

U kunt een afspraak maken via telefoon of per mail. Graag een verzoek om het intake formulier te downloaden en liefst voor het 1e consult op te sturen zodat ik me kan voorbereiden. Mocht u nog vragen hebben bijv. over een bepaalde klacht kunt u me altijd bellen of een mail sturen. telefoon: 06-15 317 847 mail: julesdekort@osteopaat-wageningen.nl.

U kunt onderstaand formulier invullen om een een intakeformulier  aan te vragen.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer

  Uw geboortedatum

  Ja, ik heb kennis genomen van het privacystatement zoals vermeld op deze site. (Naar Privacystatement)

  Tarieven  per 1 februari 2018

  1e consult en vervolgconsulten van 45-60 minuten € 89,- Consulten van een 30 minuten  € 65,- Betalingen graag per pin of contant. Bij ieder consult krijgt u een nota mee. Osteopathie wordt bij de meeste verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed in een aanvullend pakket. U kunt hierover uw ziektekostenverzekeraar raadplegen.Ik ben aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO), beroepsvereninging Nederlandse vereniging voor Osteopathie NVO www.osteopathie.nl, sta in de Zorggids van CZ ingeschreven.

  Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk. Wij adviseren u echter wel de huisarts of de behandelend specialist op de hoogte te stellen. Wij streven naar een goede samenwerking met artsen, specialisten en/of andere disciplines in de gezondheidszorg.